Clicky


Renault Trucks dealer van Mourik ontvangt Toll Collect certificaat

Renault Trucks dealer van Mourik ontvangt Toll Collect certificaat
01-07-2011 09:36 | Renault | auteur Marcel van der Voort
Net als vorig jaar heeft Renault Trucks dealer Van Mourik Tiel B.V. van Toll Collect ook dit jaar een certificaat ontvangen vanwege de goede prestaties op service en kwaliteit in 2010. Van Mourik Tiel B.V. verzorgt voor bijna de gehele Nederlandse Renault Trucks organisatie de inbouw van de Maut-kasten, bedoeld voor het innen van tol op de Duitse wegen.

Toll Collect GmbH is een consortium dat in opdracht van de Duitse federale overheid een elektronisch systeem heeft ontwikkeld en plaatst voor het innen van tol voor zware bedrijfsvoertuigen en voertuigcombinaties vanaf 12 ton. Van Mourik in Tiel is sinds 2004 partner van Toll Collect. Ze verzorgen voor bijna de hele Renault Trucks organisatie de inbouw van Maut-kasten en daarnaast de correcte invoer van alle gegevens.



John Van Beem: "Toll Collect schrijft voor alle handelingen rond en aan de Maut-kasten bepaalde processen voor. Zo is er een controleproces voor regulier onderhoud, een uitbouwproces bij beëindiging van de tolbetaling en processen voor verplichte controles, bijvoorbeeld wanneer Toll Collect herhaaldelijke storingen bij een Maut-kast constateert. Bij al deze processen moet je een aantal zaken nauwgezet opvolgen. Voor Toll Collect regelen we hun zaken op Nederlandse bodem van A tot Z en alles daar tussenin, dus willen ze graag weten wat er gebeurt."

"We kunnen onderhoud aan de Maut-kast in één pakket aanbieden met andere services, zoals een APK- en laadklepkeuring", aldus Van Beem. "Dat betekent een kant-en-klaar pakket voor de klant, want die staat bij ons altijd voorop."