Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij ongeval op Duitse A1

Vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij ongeval op Duitse A1

Vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij ongeval op Duitse A1
20-07-2022 11:32 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

OSNABRÜCK - Op de Duitse A1 richting Münster heeft woensdagnacht rond 02:22 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een 60-jarige vrachtwagenchauffeur om het leven is gekomen. Een 38-jarige chauffeur raakte zwaargewond.

Tussen de knooppunten Neuenkirchen-Vörden en Bramsche reed de 60-jarige Duitse chauffeur in op een vrachtwagen met pech die op de pechstrook van de rustplaats Ahrensfeld-West stond.

Ondanks de ingeschakelde alarmknipperlichten en een extra alarmknipperlicht merkte de chauffeur dit volgens de huidige stand van het onderzoek niet tijdig op en ramde hij met de rechterzijde van het voertuig tegen de stilstaande vrachtwagen geladen met worsten. De vrachtwagen met pech scheurde hierdoor aan de linkerkant helemaal open, meldt de politie.

Hierdoor verloor de 60-jarige chauffeur vermoedelijk de controle over zijn vrachtwagen waardoor deze om zijn eigen as draaide en vervolgens kantelde. De bestuurderscabine raakte zwaar beschadigd waardoor de chauffeur nog ter plekke aan zijn verwondingen is overleden.

De 38-jarige chauffeur van de vrachtwagen met pech raakte zwaargewond en is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval zorgde voor een ravage op de weg. De A1 is al sinds de vroege ochtenduren tussen de twee knooppunten afgesloten en dat zal nog zeker enkele uren duren, meldt de politie woensdagochtend.

Voor foto's klik hier | Voor een video klikt u hier

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden