Clicky


 


Man gooit ruit van langsrijdende ambulance in met bierfles

Man gooit ruit van langsrijdende ambulance in met bierfles
19-07-2022 11:19 | Misdaad | auteur Redactie

TILBURG - Een man met verward gedrag heeft maandagavond de zijruit van een ambulance kapot gegooid met een bierfles. Hij is aangehouden, meldt de politie.

Maandagavond rond 21.15 uur was een ambulance op weg naar een melding. Er was geen spoed bij dus de bestuurder gebruikte geen zwaailicht en sirene. Op de Noordhoekring zag het personeel van de ambulance dat een man midden op de weg lag. Ze hadden gezien dat hij net deed alsof hij door een auto zou zijn aangereden. Omdat ze een melding hadden reden ze langs de man. Op dat moment zagen ze dat de man een fles bier tegen de bestuurdersruit van de ambulance gooide. De ruit en het flesje braken hierdoor en het glas vloog door de ambulance. De geschrokken bestuurder reed snel door en stopte verderop.

Via het operationeel centrum werd direct de politie gewaarschuwd. De man was ondertussen verdwenen maar de agenten kregen een duidelijk signalement mee. In de Fabrieksstraat konden de agenten de verdachte, een 36-jarige inwoner van Tilburg, aanhouden. De verdachte werd naar het bureau gebracht. Het ambulancepersoneel bleek lichtgewond door het rondvliegend glas. Er is aangifte gedaan van vernieling en poging tot zware mishandeling.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats