Clicky


 


Coldeweijer vraagt volgers om hulp in vermeende MeToo-zaak NPO

Coldeweijer vraagt volgers om hulp in vermeende MeToo-zaak NPO
18-07-2022 11:41 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Yvonne Coldeweijer roept haar volgers van juicekanaal Life of Yvonne op om informatie te sturen over een vermeende MeToo-zaak bij de NPO. De vlogster stelt dat er melding zou zijn gedaan van een zaak van mogelijk wangedrag bij de publieke omroep. "Maar omdat de presentator ontzettend populair is, wil de omroep er niet naar handelen", aldus Coldeweijer. De melding zou zijn gedaan door een stagiare.

Coldeweijer vindt dat de NPO-coryfee hier niet mee weg mag en kan komen en roept haar volgers om tips of aanwijzingen te sturen. "Het is niet fair als dit soort gedrag bij de ene BN'er zijn kop kost (zelfs een heel programma gecanceld wordt) en de andere BN'er hier vrolijk mee wegkomt omdat hij te veel geld in het laatje brengt", schrijft zij. De vlogster noemt geen namen.

De NPO laat maandag in een reactie weten "een veilige werkomgeving heel belangrijk te vinden. We hebben vertrouwenspersonen waar meldingen van mogelijk wangedrag kunnen worden gedaan." Op de specifieke verwijten van Coldeweijer gaat de woordvoerder niet in.

Eerder deed Tim Hofman voor zijn programma BOOS een soortgelijke oproep aan volgers om informatie over wangedrag bij talentshows te melden. Dit leidde tot een roemruchte uitzending eerder dit jaar, waarin meerdere hoofdrolspelers van het programma The Voice of Holland werden beticht van seksueel wangedrag op de opnamevloer. Coldeweijer bracht ook eerder opvallende zaken aan het licht. Zo plaatste zij als eerste het filmpje waarin rapper Lil Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes met haar hoofd tussen een autodeur klemde.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats