Clicky

 
Transport Online - Kind doodgestoken in Rotterdam, 22-jarige militair aangehouden

Kind doodgestoken in Rotterdam, 22-jarige militair aangehouden

Kind doodgestoken in Rotterdam, 22-jarige militair aangehouden
17-07-2022 19:11 | Misdaad | auteur ANP

ROTTERDAM - [update 23:30 uur] Door een steekincident aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam-Zuid is zondagmiddag een kind om het leven gekomen, meldt de politie. Een 22-jarige Rotterdammer is aangehouden.

Het incident gebeurde rond 17.15 uur. Het slachtoffer werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar heeft het niet overleefd.

Volgens een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee is de verdachte actief als militair. Om die reden heeft de marechaussee de woordvoering van de politie overgenomen. De politie doet sporenonderzoek in de woning waar het steekincident plaatsvond.

Omroep Rijnmond heeft een video gedeeld waarop de arrestatie van de verdachte te zien is. Omstanders staan woedend bij de woning en worden door agenten tegengehouden. "Een kleine baby, man. Wat voor man ben jij, man?", zo is onder andere op de video te horen.

Getuigen zeggen tegen Rijnmond dat na het incident de moeder met het kindje in de armen naar buiten kwam lopen. Het zou gaan om een kindje van een paar maanden oud. Hij zou door de keel zijn gesneden. De marechaussee kon dat 's avonds laat niet bevestigen en zegt in de loop van de week met meer informatie te komen.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden