Clicky


Toedracht steekpartij Dordrecht nog onduidelijk

Toedracht steekpartij Dordrecht nog onduidelijk
15-07-2022 14:21 | Binnenland | auteur ANP

DORDRECHT - De toedracht van de steekpartij in een woning aan de Seringenstraat in Dordrecht, waarbij vier gewonden zijn gevallen, is nog niet bekend. "Het onderzoek loopt nog, op dit moment kunnen we er nog weinig over zeggen", meldt een woordvoerder van de politie. Een 39-jarige vrouw is aangehouden als verdachte.

Drie van de gewonden zijn kinderen. Ze zijn allemaal onder de tien jaar. De andere gewonde is een 53-jarige man. De politie kan vrijdag niets kwijt over hun toestand. Onduidelijk is nog of het om een gezin gaat. "De exacte samenstelling is nog niet bekend. Maar het ziet ernaar uit dat het gaat om een incident in de huiselijke sfeer."

Burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht zei vrijdag op Twitter "geschrokken" te zijn van het steekincident. "De impact is altijd extra groot als er kinderen bij betrokken zijn. Laten we hopen op positief nieuws over ieders letsel."

Kolff riep verder op tot terughoudendheid bij het verspreiden van geruchten over de steekpartij. "Speculatie over de toedracht voegt niets toe", schreef hij vrijdagmiddag op Twitter. "Ik wijs op het grondige onderzoek dat de recherche momenteel doet. Mijn aandacht gaat uit naar de betrokkenen, familie en de buurt."