Clicky

 
Transport Online - Vier gewonden, onder wie drie kinderen, bij steekpartij Dordrecht

Vier gewonden, onder wie drie kinderen, bij steekpartij Dordrecht

Vier gewonden, onder wie drie kinderen, bij steekpartij Dordrecht
15-07-2022 08:13 | Binnenland | auteur Redactie

DORDRECHT - Bij een steekincident in een woning in Dordrecht zijn in de nacht van donderdag op vrijdag drie jonge kinderen van onder de tien jaar en een 53-jarige man gewond geraakt.

De politie kreeg rond 01.20 uur een melding van een steekinicdent aan de Seringenstraat in Dordrecht. Bij het incident zouden meerdere gewonden zijn, waaronder drie jonge kinderen. Agenten die ter plaatse kwamen troffen inderdaad drie jonge gewonde kinderen en een gewonde volwassen man aan.

Direct is aan hen eerste hulp verleend. Er kwamen meerdere ambulances en een mobiel medisch team ter plaatse. De slachtoffers zijn met spoedtransporten naar het ziekenhuis vervoerd. Een 39-jarige vrouw die ook in de woning aanwezig was, is aangehouden als verdachte, meldt de politie. 

Na het verlenen van de eerste hulp is de recherche gestart met het opsporingsonderzoek. Daarbij krijgen ze onder meer ondersteuning van de forensische opsporing die het sporenonderzoek in en om de woning zal gaan doen. Het opsporingsonderzoek is erop gericht om te achterhalen wat zich exact in de woning heeft afgespeeld en wie welke rol daarin heeft gehad. Over de toedracht van het steekincident is nu nog niets te zeggen. De verwachting is dat het onderzoek in en rondom de woning nog enkele uren kan gaan duren. 

Het incident vond midden in een woonwijk plaats. Voor buurtbewoners die hier over willen praten is slachtofferhulp beschikbaar. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden