Clicky

 
Transport Online - Verkeersruzie eindigt in Lith met dood 38-jarige vrouw

Verkeersruzie eindigt in Lith met dood 38-jarige vrouw

Verkeersruzie eindigt in Lith met dood 38-jarige vrouw
14-07-2022 16:50 | Binnenland | auteur Redactie | Esther van der Wal

LITH - Een lichte aanrijding met slechts wat blikschade eindigde woensdagavond in het overlijden van een 38-jarige vrouw uit Lith. De politie heeft een 69-jarige vrouw uit Oss aangehouden.

Het is even na 19.00 uur wanneer de bestuurster van een personenauto in aanrijding komt met een geparkeerde auto op de Kerkstraat in Lith. Om de andere partij te achterhalen doet ze navraag van wie de beschadigde auto is.

Kort daarna melden zich een man en een vrouw die aangeven eigenaar te zijn van de auto. De drie personen gaan met elkaar in gesprek. Op zeker moment wordt het gesprek grimmig en ontstaat er een woordenwisseling. Deze woordenwisseling loopt uit hand.

De bestuurster van de auto rijdt vervolgens weg en de man wordt hierbij meegetrokken. De vrouw belandt op de motorkap. Hoe dat precies is gebeurd, wordt onderzocht, meldt de politie donderdag. De auto komt verderop tot stilstand. De 38-jarige vrouw raakt bij het incident ernstig gewond en is later die nacht aan haar verwondingen overleden.

De politie doet verder onderzoek naar de feiten en omstandigheden die hebben geleid tot dit incident. De 69-jarige bestuurster is aangehouden. De rol van de 42-jarige partner van de overleden vrouw wordt ook onderzocht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden