Clicky

 
Transport Online - Afsluiting A20 tussen Vlaardingen-West en Maassluis van 22 - 25 juli

Afsluiting A20 tussen Vlaardingen-West en Maassluis van 22 - 25 juli

Afsluiting A20 tussen Vlaardingen-West en Maassluis van 22 - 25 juli

HOEK VAN HOLLAND  - Van vrijdag 22 juli 22.00 tot maandag 25 juli 05.00 uur is de snelweg A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen oprit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg) en afrit 7 Maassluis. De oprit bij de Marathonweg is al vanaf 21.00 uur afgesloten. Op de rijbaan richting Rotterdam is tussen Maassluis en het Kethelplein de linkerrijstrook afgesloten.

De afsluiting is nodig om de noordelijke rijbaan van de A20 op zijn definitieve plek te leggen (naast diverse andere werkzaamheden aan dit deel van de A20).

Doorgaand verkeer richting Hoek van Holland wordt omgeleid via de snelweg A4 en de autoweg N223. De ervaring leert dat het door de afsluiting van de A20 erg druk wordt op de wegen in Maassluis en Vlaardingen. Dit zorgt, vooral op de Maassluissedijk, voor vertragingen van meer dan een half uur. 

Reizigers wordt aangeraden om de hoofdomleidingsroutes te volgen, de metro te nemen of om op de fiets te stappen. De hoofdomleidingsroutes zijn weliswaar langer maar sneller omdat het verkeer op deze wegen goed doorstroomt. De Broekpolderweg en de Zuidbuurt zijn alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Verkeersregelaars verwijzen automobilisten naar de omleidingsroutes.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions