Clicky


 


Buschauffeur Harrie moet met pensioen maar wil dat helemaal niet

Buschauffeur Harrie moet met pensioen maar wil dat helemaal niet [+foto's]

ZWOLLE - Buschauffeur Harrie van Kampen, geboren op 14 december 1955, wil met zijn 66 jaar en zeven maanden niet met pensioen.

Bij busonderneming Syntus onderdeel van de Keolis Group, het Franse moederbedrijf moet hij, zoals ook bij wet geregeld, op 66-jarige leeftijd, en zeven maanden, met pensioen maar daar heeft hij geen zin in. Hij vindt dat hij na veertig dienstjaren nog wel even door kan. Maar zijn werkgever denkt daar anders over.

Harrie van Kampen laat weten dat het een financieel offer is dat hij nu moet brengen. Terwijl zijn kosten hetzelfde blijven, of zelfs hoger worden, komt hij in een AOW-situatie waarin hij minder inkomen krijgt.

Hij wilde aan zijn afscheid van Syntus/Keolis meer bekendheid geven en woensdagmiddag trok hij met de bus en een orkestje door Zwolle om op verschillende plekken halt te houden en zijn grieven kenbaar te maken.

Hij heeft nog wel een verzoek ingediend om langer te mogen blijven maar dat is door Keolis afgewezen. Dus was het woensdagmiddag 13 juli 2022 echt zijn afscheid en kreeg hij een bosje bloemen en een aandenken, een bushalte aanduiding met zijn naam.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats