Clicky

 
Transport Online - Overleden persoon in woning Weert slachtoffer van misdrijf

Overleden persoon in woning Weert slachtoffer van misdrijf

Overleden persoon in woning Weert slachtoffer van misdrijf
13-07-2022 19:06 | Binnenland | auteur Redactie

WEERT - De overleden persoon die afgelopen weekend in een woning aan de Vlasvenweg in Weert werd aangetroffen, is om het leven gekomen door een misdrijf, meldt de politie. Het slachtoffer is de alleenstaande bewoner van het pand.

Zondagavond werd het slachtoffer in de woning aangetroffen. Afgelopen dagen heeft onder andere forensisch, tactisch en buurtonderzoek plaatsgevonden. Al eerder was duidelijk dat in de woning brand heeft gewoed. Ook heeft sectie op het lichaam plaatsgevonden. Over de doodsoorzaak kan op dit moment geen verdere informatie gedeeld worden.

Het stoffelijk overschot is inmiddels vrijgegeven en overgedragen aan de nabestaanden.  

Een team van zo’n 25 rechercheurs is met het onderzoek bezig. Het is nog onduidelijk wat zich in de woning heeft afgespeeld en wat de aanleiding voor dit geweldsincident is geweest. Zo wordt onder andere de informatie die uit het buurtonderzoek, forensisch en tactisch onderzoek naar voren is gekomen, geanalyseerd en verder uitgezocht.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie kunnen geven over dit misdrijf of wie hierachter zit.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions