Clicky

 
Transport Online - Customs Support neemt Portmade Groep over

Customs Support neemt Portmade Groep over

Customs Support neemt Portmade Groep over
13-07-2022 14:42 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM - Customs Support, de nummer één digitale douane-expediteur in Europa, kondigt de overname aan van Portunes, beter bekend als Portmade. Met deze overname onderstreept Customs Support het belang van brede douanekennis en lokale aanwezigheid met strategische kantoren dicht bij klanten in de belangrijkste logistieke hotspots in België en Nederland.

Portmade, opgericht in 1996, is de toonaangevende douane service broker, met waardevolle wereldwijde kennis en ervaring in logistiek en douane activiteiten. Vanuit haar thuishavens in België en Nederland biedt Portmade douaneformaliteiten en -aangiften, douaneconsultancy, digitale douaneoplossingen en gasmeting en gasvrij-certificering. Het toegewijde team van meer dan 50 medewerkers werkt nauw samen met klanten en biedt jarenlange expertise, douanespecialisme en ondersteuning bij douane gerelateerde aangiften binnen de Benelux. Onder de vele jarenlange klanten bevinden zich rederijen, scheepsagenturen, terminals, logistieke dienstverleners en grote vervoerders en verladers.

Portmade is een pionier op het gebied van digitaal douanezaken doen en heeft de afgelopen jaren veel energie gestoken in digitalisering om de kwaliteit te verhogen, de bedrijfsvoering te optimaliseren en de procedures nog efficiënter te maken. Het team van Portmade is ervaren en goed opgeleid. Het senior management team is actief in diverse lokale, nationale en internationale belangenorganisaties zoals Forward Belgium, Nationaal Douane Forum, Alfaport en CLECAT. Portmade is zowel AEO (Authorised Economic Operator) als ISO 9001:2015 gecertificeerd.

"De mogelijkheid om toe te treden tot Customs Support, de digitale leider in douane-expeditie, zal onze klanten meer mogelijkheden bieden in digitale douane-oplossingen en een bredere toegang tot douanekennis in Europa. Klanten zullen profiteren van state-of-the-art digitale oplossingen voor douanediensten in heel Europa. Met de gecombineerde kennis van de teams van Portmade en Customs Support kunnen wij onze klanten uitgebreide douanekennis bieden! - Jef Hermans, algemeen directeur van de Portmade Groep.

"Met Portmade breiden we onze aanwezigheid in de Benelux uit. Het team van Jef is ambitieus, goed opgeleid en ervaren op het gebied van douane, consulting en gasanalyse en zal een grote meerwaarde betekenen voor zowel onze klanten als onze organisatie. Samen met de Belgische en Nederlandse teams zullen we onze klanten douanediensten op maat blijven aanbieden op achttien locaties in België en Nederland. Wereldwijde douane-expertise, lokale aanwezigheid!", Frank Weermeijer, CEO van Customs Support Group.

Customs Support Group, met het hoofdkantoor in Nederland, is Europa's grootste onafhankelijke, digitale en neutrale leverancier van douanediensten met meer dan 1.250 toegewijde douaneprofessionals die jaarlijks meer dan 12.000 klanten bedienen. Met ons uitgebreide dienstenaanbod en digitale mogelijkheden ondersteunen wij onze klanten voortdurend bij het maximaliseren van de naleving van de regelgeving, het bereiken van operationele efficiëntie, het optimaliseren van invoerrechten, het plannen van douanerechten en voortdurende ontwikkeling voor een voortdurend veranderend douanelandschap.

Naast de traditionele douane en digitale diensten biedt Customs Support Group douaneadviezen en gasmeetdiensten. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Italië, Ierland, Finland, Zweden en Zwitserland.

In Europa bedient Customs Support Group vele grensoverschrijdende klanten in verschillende sectoren, zoals de automobielindustrie, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, en nog veel meer. Customs Support is de nummer één in digitale douane en investeert aanzienlijk in de digitalisering van het douaneproces.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden