Clicky


Consolid boekt omzetstijging van 31 procent

Consolid boekt omzetstijging van 31 procent
13-07-2011 13:19 | Bedrijfsresultaten | auteur de redactie
Consolid heeft in het eerste halfjaar van 2011 een omzetstijging van 31% laten noteren. Nederlands grootste uitzend- en detacheringsorganisatie in vervoer en veiligheid zet daarmee de opgaande lijn, die al was ingezet in 2010, verder door. Ook voor het tweede halfjaar wordt een omzetstijging verwacht.

Consolid is actief in het openbaar vervoer, transport, railvervoer en de beveiligingsbranche. De sterke omzetgroei in de eerste helft van dit jaar is terug te zien in alle segmenten. Zowel de markt voor toezicht- en beveiligingspersoneel als de transportmarkt profiteerde van de aantrekkende vraag bij klanten. Het bedrijf wist daarnaast het payroll-aandeel hierbinnen te vergroten.

Consolid zet een flexpool in bij openbaar vervoerbedrijven waardoor de flexibiliteit is verhoogd. Daardoor is het marktaandeel in dit segment gegroeid. Ook de spoorgerelateerde functies lieten groei zien. Met verwerven van verscheidene opleidings- en recruitmentopdrachten is een goed fundament voor een sterk tweede halfjaar gelegd voor dit segment.

Consolid is een professioneel georganiseerde personele dienstverlener, werkzaam in heel Nederland. Het bedrijf specialiseert zich vanaf haar start in 1990 in de sectoren personenvervoer, wegtransport, railvervoer en beveiliging. De gestage groei in deze sectoren heeft Consolid een leidende positie bezorgd, als mede tot een top-25 uitzendorganisatie laten uitgroeien, met een jaar omzet van ruim
€ 35 miljoen in 2010. Consolid is lid van de ABU en in het bezit van het keurmerk SNA.