Clicky


Jan de Rijk Logistics start lijndient op Turkije

Jan de Rijk Logistics start lijndient op Turkije
12-07-2011 10:49 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Vanwege een groeiende vraag van bestaande klanten en in de lijn van de strategie van het bedrijf om het Europese netwerk uit te breiden in Centraal- en Oost-Europa en daarbuiten, biedt Jan de Rijk Logistics vanaf juni dit jaar een lijndienst aan op Turkije.

Hiervoor is Jan de Rijk een samenwerking aangegaan met het Turkse logistieke bedrijf Demirakca International Transport. Deze samenwerking stelt Jan de Rijk Logistics in staat om drie keer per week een groupagedienst aan te bieden van en naar Turkije. Daarnaast zijn ook dagelijkse FTL (Full Truck Load) van en naar Turkije mogelijk voor zowel industriële goederen als luchtvracht gerelateerde producten.

Met een aanwezigheid in Istanbul en Izmir, biedt Demirakca 12.000 m2 aan lokale opslagfaciliteiten, douane inklaring, binnenlands transport en air-cargo forwarding. Door de sterke Benelux netwerkdekking van Jan de Rijk Logistics zal Demirakca in staat zijn om de export te verhogen van Turkije naar de Beneluxlanden.

Gezien de groei en de grootte van de Turkse economie verwacht Jan de Rijk Logistics deze services in de toekomst nog verder uit te breiden.