Clicky


Carrosserie Vakdagen Gorinchem staan weer voor de deur

Carrosserie Vakdagen Gorinchem staan weer voor de deur
06-07-2011 09:28 | Transport Compleet | auteur de redactie
GORINCHEM - Ook dit jaar is de 7e editie van Carrosserie Vakdagen Gorinchem 2011 weer volledig uitverkocht. Op dinsdag 30 augustus, woensdag 31 augustus en 1 september 2011 vindt deze vakbeurs weer plaats. Ruim 300 exposanten tonen in Evenementenhal Gorinchem hun producten en/of diensten op het gebied van de truck-, oplegger-, carrosserie- of aanverwante branche.

Het brede aanbod van exposanten is natuurlijk gunstig voor de bezoeker. Wilt u weten wie er allemaal aan deze editie deelnemen? Kijk dan nu op www.evenementenhal.nl voor de deelnemerslijst en plattegrond. Tevens kunt u op deze site uw gratis entreebewijs aanvragen.

Velen zijn er al mee bekend; Evenementenhal verzorgt alles tot in de puntjes, door een volledig verzorgt concept te bieden aan exposant en bezoeker. Het volledig verzorgen van de catering, waarbij hapjes en drankjes kosteloos worden aangeboden. Parkeren is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. Voor exposanten wordt ook nog eens de standbouw en uitnodigingen verzorgt.

"Wij merken dat ons concept erg wordt gewaardeerd", aldus beursorganisator Claudy Bekmann. "Jaarlijks krijgen wij erg leuke en verraste reacties. Ik denk dat dit mede bijdraagt in laagdrempelige en gemoedelijke sfeer op de vakbeurs."

Openingstijden:
Dinsdag 30 augustus: 14:00 tot 22:00 uur
Woensdag 31 augustus: 14:00 tot 22:00 uur
Donderdag 1 september: 14:00 tot 22:00 uur