Clicky

 
Transport Online - A12: nachtelijke hinder IJsselbruggen vanwege plaatsen veiligheidsscherm

A12: nachtelijke hinder IJsselbruggen vanwege plaatsen veiligheidsscherm

A12: nachtelijke hinder IJsselbruggen vanwege plaatsen veiligheidsscherm
07-07-2022 11:28 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

DEN HAAG - Aannemerscombinatie Savera IJsselbruggen brengt in opdracht van Rijkswaterstaat een veiligheidsscherm aan op de A12 IJsselbruggen. Het verkeer op de hoofdrijbaan van Utrecht richting Duitsland moet daarom in de nachten van maandag 18 tot vrijdag 22 juli 2022 en van maandag 25 tot vrijdag 29 juli 2022 tussen 19.30 en 06.30 uur rekening houden met de afsluiting van één rijstrook.

Weggebruikers op de parallelbaan richting Duitsland en de weggebruikers richting Utrecht ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.

Op dit moment voert de aannemer voorbereidende werkzaamheden uit, zodat na de zomer de daadwerkelijke renovatie van de middelste (stalen) A12-IJsselbrug kan starten. Binnenkort begint Savera IJsselbruggen met het bouwen van steigers onder de brug. De schermen, die de komende weken worden geplaatst, zijn nodig om de werkzaamheden aan de brug veilig te kunnen uitvoeren.

Renovatie

De stalen A12 IJsselbruggen ten oosten van Arnhem zijn na 60 jaar toe aan renovatie en versterking. De renovatie bestaat voornamelijk uit laswerkzaamheden aan de onderkant van de brug. In 2022 starten we eerst met de middelste stalen brug. Daarna vindt de renovatie van de buitenste stalen brug plaats.

De renovatie van de IJsselbruggen gebeurt op een vernieuwende manier. Samen met Savera IJsselbruggen maken we het ontwerp én voeren het werk uit. Hierdoor verloopt de renovatie voorspelbaarder.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden