Clicky

 
Transport Online - Man in auto omgekomen na beschieting in Hengelo

Man in auto omgekomen na beschieting in Hengelo

Man in auto omgekomen na beschieting in Hengelo
06-07-2022 13:29 | Misdaad | auteur ANP

HENGELO - Een man is dinsdagavond in Hengelo in Overijssel overleden na een schietincident. Zijn identiteit is nog niet bevestigd, zo laat de politie woensdag weten. Daar wordt onderzoek naar gedaan, net als naar de doodsoorzaak. De man werd in een auto gevonden die tegen een lantaarnpaal stond aan de Parallelweg Ls.

In eerste instantie dacht de politie dat het ging om een verkeersongeval, op die oproep rond 23.00 uur dinsdag kwamen agenten af. Na onderzoek wordt vermoed dat er een schietincident aan de naastgelegen Trijpstraat vooraf is gegaan, "nog geen honderd meter verderop", aldus een politiewoordvoerster. "De man is over het trottoir gereden, heeft een verkeersbord platgereden en is tussen paaltjes door op de fietssnelweg gekomen. Daar is hij tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen."

"Getuigen hebben de man vervolgens uit zijn auto getrokken, collega's hebben daarna geprobeerd hem te reanimeren", aldus de politie. Die hulp mocht niet meer baten.

Het is nog onbekend wat de aanleiding is voor het schietincident. Of de man is omgekomen door kogels of door het auto-ongeluk, is evenmin bekend. De politie roept mensen die rond 22.30 uur in de omgeving waren op zich te melden. Ook is ze op zoek naar mensen die rond die tijd filmpjes hebben gemaakt en naar mensen in de omgeving in het bezit van een auto-dashcam of bewakingsbeelden.

Op de locatie doet een forensisch team nog onderzoek, onder andere met een drone om zo de aangetroffen situatie vast te leggen voor onderzoek. Ook zijn speurhonden ingezet.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,176
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats