Clicky

 Gomes viert 50 jaar Mercedes-Benz dealer

Gomes viert 50 jaar Mercedes-Benz dealer
06-07-2022 11:34 | Auto | auteur Redactie | Esther van der Wal

LEUSDEN - Gomes Noord-Holland B.V. viert dit jaar zijn 50-jarig Mercedes-Benz dealerschap. Het familiebedrijf, dat in 1934 werd opgericht door Arie Gomes, is 50 jaar geleden gestart als Mercedes-Benz truckdealer. Later volgde het dealerschap voor Mercedes-Benz Cars en Vans. In de loop der jaren is Gomes door diverse overnames uitgegroeid tot een begrip in Noord-Holland met 11 vestigingen voor Mercedes-Benz Cars, Vans en Trucks en ruim 450 medewerkers. Tijdens een dealerevenement van Mercedes-Benz Nederland werd stilgestaan bij deze mijlpaal.

Ter ere van het 50-jarig jubileum mocht Peter Gomes, directeur en eigenaar van Gomes, een oorkonde en een sculptuur in ontvangst nemen. Het beeldhouwwerk, van de hand van beeldend kunstenaar Corry Ammerlaan, heeft de passende titel ‘Toekomst door samenwerken’.

Peter Gomes kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst: “Het is fantastisch om een halve eeuw verbonden te mogen zijn aan Mercedes-Benz. Zowel het merk als wij leggen de lat hoog als het gaat om kwaliteit en klantbeleving. We zijn echt een team. En toch is er binnen die verstandhouding volop ruimte voor onze eigen Gomes-identiteit. Het draait bij Gomes altijd om mensen en die warmte is al vanaf 1934 voelbaar.”

De oorkonde en het beeldhouwwerk werden uitgereikt door Pierre-Emmanuel Chartier, CEO van Mercedes-Benz Nederland, en Egwin Wauters, Manager Network Development van Mercedes-Benz Nederland.

Wauters zei aansluitend het volgende: “Als het meest waardevolle luxe automerk ter wereld staan de aankoop- en klantbeleving bij Mercedes-Benz altijd centraal. Gomes heeft in de afgelopen 50 jaar laten zien hierin als dealer een trouwe partner te zijn. Met de verdere herpositionering van ons merk en de opwaardering van onze luxestrategie ben ik ervan overtuigd dat Gomes ook in de toekomst een daadkrachtige partij zal zijn.”

Foto's

 • B. Kuil
  B. Kuil
 • B. Kuil
  B. Kuil
 • B. Kuil
  B. Kuil
 • Bentvelzen Transport
  Bentvelzen Transport
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions