Clicky

 
Transport Online - Beste Zangers viert 15 seizoenen van iconische liedjes, persoonlijke verhalen en nieuwe vriendschappen

Beste Zangers viert 15 seizoenen van iconische liedjes, persoonlijke verhalen en nieuwe vriendschappen

Beste Zangers viert 15 seizoenen van iconische liedjes, persoonlijke verhalen en nieuwe vriendschappen
06-07-2022 10:33 | Showbizz | auteur Redactie | Esther van der Wal

HILVERSUM - Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes schitteren in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. De zeven artiesten zijn afgereisd naar het Spaanse Sevilla voor het 15e seizoen van het programma. Vanuit een prachtige hacienda is vanaf 11 augustus te zien hoe de zangers hun muzikale kwaliteiten aan elkaar ten gehore brengen. Speciaal voor het jubileumseizoen is er veel extra’s te zien en te beluisteren. Naast het reguliere seizoen is er een Beste Zangers podcast én een portrettenreeks Beste Zangers Thuis bij… waarin de zangers een kijkje geven in hun privéleven.

In het nieuwe seizoen van het programma vertolken de zangers wekelijks elkaars liedjes. Dit zorgt weer voor mooie verhalen, muzikale verrassingen en ontroerende momenten. De presentatie is in handen van gastheer Jan Smit en alle optredens zijn onder begeleiding van de Beste Zangers-band onder leiding van Marcel Fisser. Ook dit seizoen belooft weer veel verborgen parels en hits.

Beste Zangers de Podcast

Een kleine greep uit de favoriete nummers van de zangers wordt besproken in Beste Zangers, maar er is nog zoveel dat onbesproken blijft. Een uitgelezen kans voor Jaap Reesema als ervaren podcastmaker en zanger om van dit seizoen Beste Zangers de Podcast te presenteren. Elke week gaat Jaap in gesprek met één van zijn collega artiesten over andere nummers die voor hen een bijzondere betekenis hebben of hebben bijgedragen aan een bepaald moment in hun leven. In een ongedwongen setting vanuit het zonnige Spanje neemt Jaap de tijd om de verhalen achter de niet gekozen nummers met de zangers te bespreken.

Beste Zangers Thuis bij…

Tijdens de uitzendingen krijg je door de gekozen nummers en persoonlijke verhalen al een beeld uit het leven van de artiesten. In de documentairereeks ‘Thuis bij…’ openen de zangers hun voordeur voor zangeres Karsu (Beste Zangers seizoen 14) en wordt de link gelegd met de verhalen die eerder in het programma zijn gedeeld. Karsu krijgt een rondleiding door hun huis en een kijkje in hun privéleven.

Zo zien we bijvoorbeeld waar Roxeanne haar eerste singeltje bewaart of hoe Nielson zijn koffie drinkt in de ochtend met muziek van een ouderwetse lp op de achtergrond. Thuis bij is aansluitend na de uitzending van Beste Zangers te zien op NPO Start.

De artiest die centraal staat in de aflevering is daarnaast elke zaterdag te gast bij Carolien Borgers in het NPO Radio 2-programma Muziekcafé om een aantal nummers live in de uitzending te laten horen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden