Clicky

 
Transport Online - Gordijn Transport verzorgt (bedrijfs)verhuizingen tot in detail

Gordijn Transport verzorgt (bedrijfs)verhuizingen tot in detail

Gordijn Transport verzorgt (bedrijfs)verhuizingen tot in detail
06-07-2022 09:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

WATERINGEN - "We bestaan bijna twee jaar dan kunnen we de erkenning ‘Erkende Verhuizer’ aanvragen", vertelt Mike Gordijn, samen met zijn compagnon Wouter Meens, eigenaar van Gordijn Transport in Wateringen trots.

Gordijn Transport is gespecialiseerd in verhuizingen van zowel particulier als bedrijf. Bij een (bedrijfs)verhuizing komt veel kijken. "Wij bereiden een bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor tot in detail. Vooraf bespreken we hoe we het beste de verhuizing kunnen uitvoeren, in welke volgorde de verhuizing gaat plaatsvinden en hoeveel tijd er nodig is. Wij zorgen voor een goede planning welke volledig is afgestemd op de openingstijden van de klant, zodat die er zo min mogelijk hinder van ervaart", legt Mike uit.

Mike Gordijn is geen nieuwkomer in de verhuiswereld. Voor hij samen met Wouter voor zichzelf begon heeft hij ruim 22 jaar ervaring opgedaan in de verhuisbranche. Hij begon rond zijn 22ste als verhuizer bij een verhuisbedrijf. "Het lag me wel het verhuisvak maar ik wilde meer dan alleen verhuizen. Zo groeide ik door naar de functie voorman naar planner naar operationeel manager. Al met al heeft dat wel 22 jaar geduurd maar ik kan goed meepraten over wat er op de werkvloer speelt en ik heb in die jaren een groot netwerk opgebouwd."

Zo groeide hij door en ging hij bij zijn huidige compagnon aan de slag. Wouter Meens is de eigenaar van Inhuren.com, een platform voor opdrachten en vacatures in onder andere de verhuizingen. "Op een gegeven moment vroegen we ons af waarom we niet zelf de verhuizingen gingen doen. Het was midden in de coronatijd en we dachten slechter dan dit kan het niet worden."

Het was een goede stap. Gordijn Transport richt zich namelijk niet alleen op verhuizingen maar ook op het inrichten van bijvoorbeeld kantoren, projectinrichtingen, evenementen opbouw, opslag etc. In coronatijd was er veel vraag naar het herinrichten van kantoren en het plaatsen van kuchschermen en thuiswerkplekken. "We hadden dus meteen al veel werk, het sloot allemaal mooi op elkaar aan", aldus Mike.

Het werkgebied van Gordijn Transport is breed van heel Nederland tot ook ver daarbuiten verzorgt het bedrijf verhuizingen en projectinrichtingen. Of iemand nu binnen de regio verhuist of van Den Haag naar Groningen gaat verhuizen dat maakt Gordijn Transport niet uit. "Recentelijk hebben we nog spullen verhuisd naar Spanje!", aldus Mike.

Het bedrijf verzorgt een verhuizing voor zowel particulier als bedrijf tot in de details. Zo verzorgt het bedrijf, samen met de circa tien werknemers, ook de montage van de kantoormeubelen op locatie.

Daarnaast wil het bedrijf zo duurzaam mogelijk werken: "Wij werken alleen met de minst belastende vervoersmiddelen, 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal inclusief correcte afvoer voor een gesloten keten, duurzame transportmaterialen en duurzame bedrijfskleding. Door minder belastend te zijn voor het milieu en goed om te gaan met de middelen die beschikbaar zijn kunnen we samen het verschil maken."

Gordijn Transport zit nog in de groeifase maar heeft een duidelijke visie voor de toekomst. "We hebben op dit moment twee auto’s maar daar komt er snel eentje bij. We willen er graag een vrachtwagen bij hebben maar we lopen tegen een behoorlijk lange levertijd aan. Er is nu een wachttijd van twee jaar. We willen graag uitgroeien tot een zo veelzijdig mogelijk verhuisbedrijf en willen veel diensten aanbieden. Een zo compleet mogelijk pakket."

Net als veel andere bedrijven loopt ook Gordijn Transport wel eens tegen het personeelstekort aan. "Wij hebben momenteel acht á tien man personeel. We hebben een goede basisploeg. Via onder meer Inhuren.com kunnen we een groot netwerk van verhuizers, chauffeurs en monteurs aanspreken. Goede mensen zijn echter schaars. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij willen een goede service leveren."

Mike wil in de toekomst ook een grotere loods voor Gordijn Transport. "Op dit moment delen we een loods met een meubelmaker. Er is een leuke wisselwerking maar ik mis een eigen opslag. De opslag voor bijvoorbeeld inboedels is nu elders ondergebracht. Ik zou graag een eigen loods willen, een eigen opslag, één centraal punt."

Mike komt uit een echte transportfamilie. Veel mensen uit de transportwereld kennen A.C.G. Gordijn Transporten nog wel van jaren geleden. Herkenbaar aan de grote roomwit met rode vrachtwagens waar met grote zwarte letters Gordijn op stond. "Dat bedrijf was van mijn achteroom Leo Gordijn. Overal zag je de wagens van Gordijn rijden, het waren er wel 70! Mijn vader John Gordijn en oom Willem Gordijn waren eigenaar van Gordijn Transport Wateringen wat ook uitgroeide tot een transportbedrijf van formaat. John Gordijn is verder gegaan in de container business in de haven van Rotterdam en werd daar uiteindelijk directeur van UWT. Het lijkt me geweldig om de auto’s van Gordijn weer rond te zien rijden alleen wel in een ander jasje", besluit Mike Gordijn.

Voor meer informatie over Gordijn Transport:

Gordijn Transport
Veenland 31
2291 NS Wateringen
Tel: 085 0801600


Dit was een gesponsord artikel. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op!

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden