Clicky


Minderjarige jongen aangehouden na overval op supermarkt in Loppersum

Minderjarige jongen aangehouden na overval op supermarkt in Loppersum
04-07-2022 17:51 | Misdaad | auteur Redactie

LOPPERSUM - De politie heeft maandagmiddag rond 12:15 uur in Zeerijp een minderjarige jongen uit Loppersum aangehouden. Hij wordt verdacht van een overval op een supermarkt aan het Pastoriepad in Loppersum, meldt de politie.

De politie kreeg maandag rond 11:45 uur een melding van een gewapende overval op de supermarkt in Loppersum. Daarbij zou er ook sprake zijn geweest van bedreiging van het personeel van de supermarkt met een wapen of een voorwerp dat daar op lijkt. De politie is meteen met meerdere eenheden uitgerukt voor een zoekactie naar de verdachte.

Al snel werd duidelijk dat de verdachte na de overval op zijn fiets was weggevlucht in de richting van Zeerijp en Eenum. Mede dankzij een oplettende burger kon de verdachte uiteindelijk een half uur na de overval worden aangehouden aan de Kwekersweg in Zeerijp. De verdachte zou bij de overval geen buit hebben gemaakt.

De politie doet onderzoek naar de overval. Zo wordt gesproken met getuigen van de overval. Van zowel het personeel als aanwezige klanten zijn verklaringen opgenomen. Van de overval in de supermarkt zijn camerabeelden, die door de politie zijn veiliggesteld.

Foto's

  • J.Roeland
    COOP
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions