Clicky


UBN nieuwe partner van Kässbohrer in Bulgarije

UBN nieuwe partner van Kässbohrer in Bulgarije
16-06-2011 10:21 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Kässbohrer blijft haar verkoop-en servicenetwerk uitbreiden in Europa en blijft de samenwerking met belangrijke lokale bedrijven doorzetten. De Bulgaarse firma UBN Auto Ltd. werd de laatste officiële Kässbohrer partner in Europa. Kässbohrer en UBN Auto Ltd ondertekende op 3 juni 2011 een dealer overeenkomst in het UBN hoofdkantoor in Sofia, Bulgarije.

UBN Auto Ltd is een ervaren en succesvolle onderneming in de bedrijfsvoertuigen industrie in Bulgarije. Naast bekende dochteronderneming van de bekende Belgisch-Nederlandse Turbo's Hoet Groep, is UBN Auto Ltd ook een lange tijd distributeur voor DAF Trucks in de Bulgaarse markt geweest.



UBN Auto Ltd heeft plannen voor strategische investeringen van 15 miljoen euro voor de bouw van distributie- en service centra in belangrijke Bulgaarse steden als Plovdiv, Varna en Burgas.



De Bulgaarse markt biedt een sterke vraag en goede mogelijkheden voor de Kässbohrer voertuigen. Kässbohrer en UBN Auto Ltd zullen de markt bedienen met hun sterke samenwerking en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.