Clicky

 
Transport Online - Duitse politie vindt drie gestolen auto's in container [+foto's]

Duitse politie vindt drie gestolen auto's in container

Duitse politie vindt drie gestolen auto's in container [+foto's]
04-07-2022 13:57 | Buitenland | auteur Redactie

HANNOVER - Woensdag 29 juni ontdekte de Franse politie dat een gestolen Toyota RAV 4 aan de Badenstedter Strasse in Hannover moest staan en informeerde de politie van Hannover. Ter plaatse troffen de agenten meerdere geparkeerde en deels afgesloten zeecontainers aan. Met een huiszoekingsbevel doorzochten ze zes containers en een vrachtwagen en namen in totaal drie auto's in beslag.

Woensdag werd de Duitse politie ingelicht over het feit dat er in Hannover een in Frankrijk gestolen Toyota RAV 4 moest staan. Een onmiddellijk gestarte zoektocht door de politie van Hannover leverde in eerste instantie niets op.

Tijdens de zoekactie merkten de agenten echter een ruimte op met negen zeecontainers. In drie al open containers werd geen auto aangetroffen. Zes verzegelde zeecontainers werden donderdagochtend doorzocht met een huiszoekingsbevel.

Drie gestolen auto's werden gevonden in een van de containers. Naast de gelokaliseerde Toyota RAV 4 nam de recherche van Hannover ook een identiek model en een Citroën C5 Aircross in beslag. De politie schat de totale waarde op zo'n 100.000 euro.

Het onderzoek tegen de 49-jarige persoon die toegang heeft tot de container en tegen mogelijke andere partijen die betrokken zijn bij de misdaad voor door bendes gestolen voertuigen zijn in volle gang.

Foto's

 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport
 • J.Roeland
  VAN BREE
 • J.Roeland
  D.V.M. Transport
 • J.Roeland
  VAN DER MOST
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden