Clicky

 
Transport Online - Wegblokkades met tractoren op A28 en A37

Wegblokkades met tractoren op A28 en A37

Wegblokkades met tractoren op A28 en A37

HOOGEVEEN - [update 13:47 uur] Protesterende boeren op trekkers blokkeren maandagmiddag meerdere wegen. "Maar over het algemeen blijft de overlast beperkt", aldus een woordvoerder van de ANWB.

Tractoren blokkeren de snelweg A37, vanaf de Duitse grens in de richting van Hoogeveen, en ook op de A28 zorgt een demonstratie met voertuigen voor verkeershinder. De op- en afrit bij Beilen, tussen Zwolle en Assen, is daar dicht. "Maar dat levert weinig vertraging op", aldus een woordvoerder van de ANWB.

De N359 tussen Lemmer en Leeuwarden is eveneens dicht door een demonstratie tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Ook staat het verkeer vanaf de Duitse grens ter hoogte van Enschede stil op de A35 door een boerenprotest.

Op de A67, tussen Venlo en Eindhoven, is de toerit Helden in beide richtingen afgesloten door protestacties met tractoren. Op de A7, op de Afsluitdijk, is een langzaamaanactie in de richting van Noord-Holland. Het gaat daarbij steeds om kleine groepjes betogers met diverse voertuigen die hinder veroorzaken, zo meldt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. "De overlast valt mee, maar het advies blijft de hele dag om goed voorbereid de weg op te gaan."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden