Clicky


Allesvoorjetruck realiseert landelijke dekking

Allesvoorjetruck realiseert landelijke dekking
10-06-2011 09:42 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Binnen één jaar is het Allesvoorjetruck.nl gelukt om een truckwashnetwerk met volledig landelijke dekking te realiseren. Met de aansluiting van de 60e wasstraat, Truck- & Carwash Alphen in Alphen aan den Rijn, is in elke provincie ruime vertegenwoordiging aanwezig. Dat betekent dat transportondernemers kunnen besparen op loze uren en hun chauffeurs overal in het land hun truck kunnen wassen gedurende de werkdag. Samen met de besparing in uren, levert het truckwashnetwerk ook kostenbesparing op door het voorkomen van dubbelwassingen en het terugdringen van de administratieve workload.

Inmiddels wordt ook aan de uitbreiding over de landsgrens hard gewerkt en zijn de eerste Belgische wasstraten ook aangesloten. Directeur van Allesvoorjetruck.nl, Dennis van Veggel: "Naast het feit dat we aan uitbreiding werken, stimuleren we transporteurs ook om kritisch na te denken over hun wasgewoonten. Waarom bijvoorbeeld niet vaker in de ochtend wassen dan aan het eind van de dag? Bovendien benadrukken we ook dat gebruikmaking van ons systeem onnodige rijbewegingen op de bestuurderskaart voorkomt. Er blijft meer effectieve rijtijd over. Ook biedt het systeem een volledig up to date overzicht van wasbeurten en dat levert bijvoorbeeld weer een sluitende HACCP-registratie op."

Uitleg systeem
Het systeem van Allesvoorjetruck.nl biedt naast een netwerk van wasstraten ook online support. Transportondernemers kopen wastickets in op de website en beheren deze op hun online dashboard. De tickets hebben elk een unieke code met daarin de specificaties van het gekozen wasprogramma. Bovendien is inzichtelijk welke trucks waar, wanneer en hoe gewassen zijn.

De transportondernemer stuurt op elk gewenst moment de ingekochte wascode en het adres van de gekozen truckwash (per automatische sms) naar de chauffeur. Deze meldt zich bij de wasstraat voor een reinigingsbeurt. Aan de hand van de wascode ziet de truckwashondernemer direct welk wasprogramma voor deze truck verzorgd mag worden. Op het hoofdkantoor van Allesvoorjetruck.nl komt direct een notificatie binnen van de uitgevoerde wasbeurt. Deze wordt vergoed aan de truckwashondernemer.