Clicky

 
Transport Online - Bennie Jolink waarschuwt boeren geen nieuwe vijanden te maken

Bennie Jolink waarschuwt boeren geen nieuwe vijanden te maken

Bennie Jolink waarschuwt boeren geen nieuwe vijanden te maken
03-07-2022 19:47 | Showbizz | auteur ANP

HUMMELO - Bennie Jolink heeft boeren gewaarschuwd om "op te passen" met hun protestactie. Volgens de 75-jarige zanger uit de Achterhoek kunnen die acties namelijk "een rampzalige uitwerking hebben op de publieke opinie". Dat schrijft Jolink in een bericht op Facebook.

"Ik wil toch iets zeggen over de boeren, al weet ik nu al dat ze dat niet fijn vinden om te lezen", begint de zanger zijn bericht. Jolink snapt dat de boeren zich zorgen maken, maar waarschuwt hen dat ze geen "nieuwe vijanden moeten maken". De zanger spreekt zich fel uit over het protest voor het huis van stikstofminister Christianne van der Wal.

Ook moeten de boeren zich volgens Jolink niet laten opstoken door actiegroep Farmers Defence Force. Volgens hem is er nu eenmaal een stikstofcrisis die "draconische maatregelen" vergt. De schuld daarvan legt Jolink bij de overheid, die volgens hem de afgelopen jaren een verkeerd beleid heeft gevoerd. "Maar we hebben en houden nog steeds een groot stikstofprobleem, dat door ons allemaal gedragen dient te worden."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden