Clicky


System Alliance Europe reikt Performance Awards uit

System Alliance Europe reikt Performance Awards uit
07-06-2011 16:57 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Ter gelegenheid van haar Partnermeeting in Krakau (Polen) op 24 mei jl., heeft System Alliance Europe voor de eerste keer partners een prijs toegekend in vijf verschillende categorieën. De criteria voor de awards zijn gebaseerd op de maandelijkse kwaliteiten kwantiteitstatistieken.

De winnaars voor het jaar 2010 zijn als volgt:
In de categorie 'Innovatie' heeft de Nederlandse partner Wim Bosman Expeditie B.V. uit 's-Heerenberg de award in ontvangst genomen. Voor de categorie 'Kwaliteit' werd gekeken naar de bedrijfsgrootte, dit heeft
derhalve twee winnaars opgeleverd: Rhenus Freight Logistics s.r.o. in Modøice (Tsjechië) en Streck Transportgesellschaft m.b.H. uit Freiburg (Duitsland). De award voor 'Improvement of the Year 2010' ging naar Italsempione S.p.A uit Arluno (Italië).

Hoogtepunt was de uitreiking van de award 'Partner of the Year 2010', gewonnen door Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co.KG Duitsland. Het luide applaus van de 60 deelnemers aan de in totaal 15 winnaars, werd mede toegeschreven aan de speciale sfeer in een voormalige zoutmijn, 130 meter onder de grond.

Deelnemer Jürgen Wolpert van Friedrich Zufall GmbH & Co.KG: "Het was een succesvolle meeting op een bijzondere locatie. Wellicht zijn wij volgend jaar wel één van de winnaars!"



Strategie voor de komende drie jaar
De strategie voor de komende drie jaar is aangenomen. Thema's zoals de reductie van CO2 emissies, de introductie van een pan Europees mobiel data communicatiesysteem en de intensivering van de samenwerking tussen partners zijn hierin vastgesteld. Het succes wordt gegarandeerd door de continue samenwerking van de werkgroepen en het bestuur. Zo is het bestuurscomité, bestaande uit een vrijwel onveranderde bezetting sinds de oprichting van System Alliance Europe, opnieuw voor twee jaar
bevestigd.