Clicky

 
Transport Online - Geen aanwijzing voor misdrijf bij dode vrouw Rosmalen, aangehouden zoon vrijgelaten

Geen aanwijzing voor misdrijf bij dode vrouw Rosmalen, aangehouden zoon vrijgelaten

Geen aanwijzing voor misdrijf bij dode vrouw Rosmalen, aangehouden zoon vrijgelaten
01-07-2022 17:19 | Binnenland | auteur Redactie

ROSMALEN - Er zijn geen indicaties dat de vrouw die woensdagavond dood in haar woning in Rosmalen werd aangetroffen slachtoffer is geworden van een misdrijf, meldt de politie. Dat is de voorlopige conclusie na de sectie op haar lichaam en het rechercheonderzoek. Haar zoon, die voor mogelijke betrokkenheid bij haar dood werd aangehouden, is in vrijheid gesteld en geen verdachte meer.

Het levenloze lichaam van de 68-jarige vrouw werd woensdagavond rond 23.00 uur na een melding aangetroffen in haar woning. Omdat niet meteen duidelijk was of er sprake was van een natuurlijk overlijden werd er een onderzoek opgestart. Zo voerden rechercheurs van de forensische opsporing uitgebreid sporenonderzoek uit in én om de woning. De doodsoorzaak van de vrouw kwam niet meteen vast te staan en daarom werd rekening gehouden met meerdere scenario’s. 

De 40-jarige zoon van de overleden vrouw werd die avond aangehouden. Vandaag werd de man in vrijheid gesteld, nadat uit het onderzoek en de sectie was gebleken dat de vrouw zeer waarschijnlijk niet door een misdrijf om het leven is gekomen. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,211
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden