Clicky


IPP Logipal benoemt nieuwe commercieel directeuren

IPP Logipal benoemt nieuwe commercieel directeuren
31-05-2011 19:43 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
ECK EN WIEL - Pallet-poolbedrijf IPP Logipal, een dochteronderneming van de Faber Halbertsma Groep, heeft Edwin de Boer (43) en Pim van der Vorst (51) benoemd tot commercieel directeuren FMCG en Electronics. De nieuwe aanstellingen tekenen de groei die IPP Logipal momenteel doormaakt.

Edwin de Boer is in zijn nieuwe functie bij IPP Logipal verantwoordelijk voor de business unit FMCG. De Boer heeft uitgebreide ervaring in de FMGC-branche. Zo werkte hij de afgelopen twee jaar als business unit manager FMCG voor Kuehne + Nagel. Daarvoor vervulde De Boer diverse functies in de FMCG-sector zowel aan producent- als retailzijde. De Boer vindt bij IPP Logipal een nieuwe uitdaging: "In deze functie kan ik volop putten uit mijn bekendheid met de FMCG-branche. Ik ken de wensen en belangen van klanten binnen de branche goed en verwacht dan ook sterk te kunnen bijdragen aan een verdere verbetering van onze dienstverlening."



Pim van der Vorst is bij IPP Logipal aangesteld als commercieel directeur Electronics, waar hij verantwoordelijk is voor de Europese strategie van deze sector. Van der Vorst bekleedde voorheen diverse supply chain management functies bij DHL/Deutsche Post waar hij een grote bijdrage leverde aan het opzetten van een aantal nieuwe business units. Hij werkte jarenlang als director global key accounts voor Deutsche Post. Daarvoor was Van der Vorst directeur bij DHL Global Mail en commercieel directeur bij Selektmail Nederland. Meer recent was hij werkzaam als director consumer insight bij WDM Nederland.



Van der Vorst ziet in zijn nieuwe functie volop kansen: "Als logistiek dienstverlener zitten we bij IPP Logipal midden in de interne en externe supply chain van onze klanten. Het is cruciaal om te weten wat daar speelt en de problemen, kansen en oplossingen te kennen. Met de ambities van IPP Logipal en mijn achtergrond denk ik daar een belangrijke rol in te kunnen spelen."