Clicky


Pincvision introduceert wereldwijd printen van gelegaliseerde exportdocumenten

Pincvision introduceert wereldwijd printen van gelegaliseerde exportdocumenten
31-05-2011 19:19 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Pincvision, al ruim 20 jaar expert in trade compliance, introduceert het wereldwijd printen van gelegaliseerde exportdocumenten. Documenten binnen 15 minuten na aanvraag op plaats van bestemming.

Global Process
Pincvision is het eerste bedrijf in Europa dat toestemming heeft gekregen van de Kamer van Koophandel om gelegaliseerde documenten zoals een Certificaat van Oorsprong (CvO), Commercial invoice, ATR en Eur-1 wereldwijd te printen. Dit levert tijdsbesparing op voor de klant, wat in de logistiek direct resulteert in kostenvoordelen. Documenten die voor 15.00uur worden aangevraagd, worden dezelfde dag nog op iedere gewenste locatie geprint. Het printen op locatie maakt een'true global process' mogelijk, hetgeen inhoudt dat Pincvision het vervaardigen van exportdocumenten de klant wereldwijd uit handen neemt.

Virtual Documents Window
Pincvision heeft de online applicatie Virtual Documents Window ontwikkeld. Met behulp van deze applicatie verloopt het proces van het vervaardigen van CvO's sneller, beter en transparant. Documenten worden niet meer handmatig gevuld, wat tijdswinst en een gegarandeerde kwaliteit waarborgt. Virtual Documents Window staat in directe verbinding met de KvK, waardoor de kortste doorlooptijden worden gegarandeerd. Vervolgens kunnen de gelegaliseerde documenten wereldwijd op iedere gewenste locatie worden geprint.