Clicky

 
Transport Online - Vermiste Marley (13) uit Lelystad teruggevonden

Vermiste Marley (13) uit Lelystad teruggevonden

Vermiste Marley (13) uit Lelystad teruggevonden
30-06-2022 20:20 | Binnenland | auteur ANP

LELYSTAD - Het vermiste meisje Marley (13) uit Lelystad is teruggevonden. Ze verkeert in goede gezondheid, aldus de politie. De politie maakte zich ernstig zorgen om het welzijn van het meisje en stuurde daarom een amber alert uit met de oproep naar haar uit te kijken.

"Inhoudelijk kunnen we er nog niet veel over vertellen, dat komt mogelijk op een later moment", zegt een politiewoordvoerder. "Het belangrijkste is dat ze in goede gezondheid is aangetroffen."

Marley was donderdagmiddag voor het laatste gezien in het bijzijn van een man. Ze vertrok rond 09.00 uur vanaf haar school aan de Tjalk in Lelystad en ging weg op een zwarte fiets met voorop een kratje. De politie hield er er rekening mee dat de vader van het meisje mogelijk betrokken zou kunnen zijn bij haar verdwijning. Eerder op donderdag zei de politie dat het een van de scenario's is die werd onderzocht.

In december 2019 liet de politie voor hetzelfde meisje ook een amber alert uitgaan, nadat ze door haar vader ontvoerd was. Ze werd toen een dag later teruggevonden in het centrum van Lelystad, kort nadat het amber alert was verstuurd. Zij was uit huis geplaatst en door haar vader meegenomen. Hij is daarna aangehouden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,211
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden