Clicky


Politie houdt rekening met betrokkenheid vader in vermissing Marley uit Lelystad

Politie houdt rekening met betrokkenheid vader in vermissing Marley uit Lelystad
30-06-2022 16:46 | Binnenland | auteur ANP

LELYSTAD - De politie houdt er rekening mee dat de vader van het 13-jarige meisje Marley uit Lelystad mogelijk betrokken is bij haar verdwijning. Volgens een woordvoerster van de politie is het een van de scenario's die onderzocht wordt. In december 2019 liet de politie voor hetzelfde meisje ook een amber alert uitgaan, nadat ze door haar vader ontvoerd was.

Donderdagmiddag verstuurde de politie een amber alert met de oproep om naar haar uit te kijken omdat ze in levensgevaar is. Het is nog altijd onduidelijk waar ze naartoe is gegaan en of er iets met haar is gebeurd. Ze vertrok donderdag rond 09.00 uur vanaf haar school aan de Tjalk en is daarna niet meer gezien. Mogelijk heeft ze een zwarte fiets bij zich met een kratje erop en draagt ze een oranje-roze tas.

Op 4 december 2019 raakte het meisje ook vermist en werd ze een dag later teruggevonden in het centrum van Lelystad, kort nadat het amber alert was verstuurd. Zij was uit huis geplaatst en door haar vader meegenomen. Hij is daarna aangehouden. Onduidelijk is waar de man momenteel is.