Clicky

 
Transport Online - Marlijn Weerdenburg gaat DNA Onbekend presenteren

Marlijn Weerdenburg gaat DNA Onbekend presenteren

Marlijn Weerdenburg gaat DNA Onbekend presenteren
30-06-2022 12:31 | Showbizz | auteur Redactie | Esther van der Wal

HILVERSUM - Marlijn Weerdenburg is de nieuwe presentator van DNA Onbekend en is in augustus naast Frits Sissing te zien tijdens de live uitzending van De Musical Awards - The Kick-off vanaf de Uitmarkt. Zij presenteert Moltalk al bij de omroep. Marlijn Weerdenburg is actrice, presentatrice, zangeres én Molloot. Deze veelzijdigheid past goed bij het diverse aanbod aan cultuurprogramma's bij de omroep. 

Mediadirecteur Bart Barnas: "Marlijn Weerdenburg past met haar inlevingsvermogen perfect bij DNA Onbekend, waar zij als presentator families tijdens een impactvolle fase in hun leven bijstaat. Ook is zij met haar theater- en musicalachtergrond de juiste persoon om met Frits Sissing De Musical Awards - The Kick-off live op het Museumplein te presenteren. Marlijn brengt mensen samen en dat past perfect bij AVROTROS. " 

Marlijn Weerdenburg: "Ik heb heel veel zin om meer programma's te gaan maken bij AVROTROS. Een omroep waar ik al heel graag werk met Moltalk en me bijzonder thuis voel. Een omroep met dezelfde liefde voor kunst, cultuur, verbinden en gelaagd entertainment als ik."

Terugkeer DNA Onbekend 

Het populaire programma DNA Onbekend keert in het voorjaar van 2023 weer terug op televisie met Marlijn Weerdenburg als nieuwe presentator. Kijkers met twijfels en onbeantwoorde vragen over familiebanden kunnen in het programma door middel van DNA-onderzoek antwoord krijgen op grote levensvragen. Is mijn vader wel mijn vader? Zijn we wel volle zussen? De mogelijkheden voor geadopteerden om biologische familie in het buitenland te vinden zijn de afgelopen decennia toegenomen, maar klopt de gedocumenteerde of gegeven informatie wel? Marlijn Weerdenburg gaat samen met het team op zoek naar antwoorden op al dit soort vragen. 

DNA Onbekend werd eerder door Caroline Tensen en Dionne Stax gepresenteerd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


    Actuele wachttijd Eurotunnel


    Andere Europese Landen


    Overige Verkeersinformatie

    Rijverboden