Clicky

 
Transport Online - Mogelijke opdrachtgever achter poging moord op camping Kerkdriel aangehouden

Mogelijke opdrachtgever achter poging moord op camping Kerkdriel aangehouden

Mogelijke opdrachtgever achter poging moord op camping Kerkdriel aangehouden
28-06-2022 10:07 | Binnenland | auteur Redactie

KERKDRIEL - De politie heeft dinsdag een 39-jarige man uit Druten aangehouden die ervan wordt verdacht opdracht te hebben gegeven om een 28-jarige vrouw uit Druten om te laten brengen.

De vrouw werd op 11 april neergestoken op een camping in Kerkdriel. De verdachte van dit steekincident, een man van 28 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd een dag later in Emmen aangehouden.

Uit onderzoek van de politie bleek dat de 28-jarige verdachte vermoedelijk in opdracht van de vandaag aangehouden verdachte handelde. De eerste bevindingen wijzen op een opdracht die in de relationele sfeer is gegeven, meldt de politie. 

Beide mannen zijn ook naar voren gekomen in een onderzoek naar een aantal brandstichtingen in Geldermalsen en omgeving van eind februari tot 11 april van dit jaar. Hierbij is vermoedelijk sprake van verzekeringsfraude. Door verzekeraar Achmea is inmiddels een beloning uitgeloofd voor meer informatie over deze brandstichtingen.

De verdachte van 28 jaar is in april voorgeleid bij de rechter-commissaris en zit vast. De verdachte van 39 jaar en vermoedelijk opdrachtgever zal later deze week worden voorgeleid.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,211
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden