Clicky


Renault Trucks transformeert uw iPhone in een racetruck

Renault Trucks transformeert uw iPhone in een racetruck
18-05-2011 09:53 | Renault | auteur de redactie
De liefhebbers van autosport kunnen met de nieuwe iPhone toepassing van Renault Trucks Racing zelf achter het stuur van een racetruck plaatsnemen. Met deze toepassing, verkrijgbaar in de App Store voor de prijs van € 0,79 of gratis van donderdag tot maandag tijdens de raceweekends, kunt u met 160 km/h de strijd aangaan met de concurrerende racetrucks op drie verschillende circuits en niveaus. Na Deliver Eye en Nav'Truck begeleidt deze nieuwe toepassing de bestuurders en de beroepswegvervoerders in de uitoefening van hun opdracht, maar deze keer op het vlak van de ontspanning.



Met een snelheid van 160 km/h en 1140 pk onder de motorkap haalt u plots met een gedurfde inhaalmanoeuvre de vrachtwagen voor u in. Uw voorligger gooit echter heel unfair de deur dicht en duwt u van de baan. Scheldwoorden vliegen hem om de oren. Game Over. Wanneer u uw hoofd opheft, kruist u de verbijsterde blikken van uw tafelgenoten of van de andere reizigers in de metro of de trein.



De iPhone toepassing Renault Trucks Racing biedt de spelers de mogelijkheid om uit twee verschillende racetrucks, drie circuits en drie modi (training, race en kampioenschap) te kiezen. Ongeacht of u een beginner of een ervaren speler bent, elke speler zal er zijn gading vinden omdat het spel op drie moeilijkheidsniveaus kan worden gebruikt (easy, medium of hard). Hoe moeilijker het gekozen niveau, hoe sneller de vrachtwagen, hoe moeilijker hij te besturen is en hoe taaier de tegenstanders!



De toepassing kan via de volgende link gedownload worden: http://itunes.apple.com/nl/app/renault-trucks-racing/id428944425?mt=8&ls=1.