Clicky


Twee nieuwe DAF-trucks voor JTST Materieel

Twee nieuwe DAF-trucks voor JTST Materieel
27-06-2022 11:33 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

AALTEN - Zaterdag 25 juni mocht Bakker Bedrijfswagens Doetinchem maar liefst twee nieuwe DAF trucks afleveren aan JTST Materieel in Aalten. Het betreft hier de nieuwe FAX CF 450 Day-cab, 4-assige kraanwagen en International Truck of the Year DAF XG+ 450 Low deck trekker.

De kraanwagen is voorzien van een HMF 9520 autolaadkraan met Fly-jib. Om het nuttig laadvermogen te vergroten is gekozen voor een Daycab met topsleeper met 10 ton’s voorassen en voorzien van standairco en standverwarming, Corner Eye, achteruitrijcamera, DAF Direct Vision voor London. Daarnaast is as 4 omgebouwd naar Widespread as-opstelling. Om het nuttig hijsgebied te vergroten is de DAF tevens voorzien van een steunpoot aan de voorzijde.

De trekker betreft een DAF XG+ LowDeck 4x2 uit de Next Gen serie van DAF. Het voertuig is gebouwd volgens nieuwe voertuignorm, waardoor de cabine aanzienlijk gegroeid is ten opzichte van alle eerder gebouwde modellen. De ruimte en luxe binnenin de cabine is ongekend groot. De nieuwe DAF is voorzien van DAF Digital Vision Systeem uitgebreid met hoekzichtcamera, een extra lage ruit in het bijrijdersportier en DAF Direct Vision voor London.

Om het voertuig maximaal inzetbaar te houden binnen het uiteenlopend wagenpark van opleggers en diepladers van JTST Matereel b.v., is het tevens voorzien van een pneumatische hefschotel.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV