Clicky


 


Eveline Manders stapt uit familiebedrijf Manders Transport & Logistics

Eveline Manders stapt uit familiebedrijf Manders Transport & Logistics
21-06-2022 11:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

GELDROP - Eveline Manders stapt per 1 juli 2022 uit het familiebedrijf Manders Transport & Logistics BV. Dat heeft zij zelf bekendgemaakt via LinkedIn. Haar aandelen heeft ze verkocht aan broer Frank Manders.

Onder de namen Eveline Manders Logistiek BV en Eveline Manders Transport BV start Eveline zelf twee nieuwe bedrijven. Daarnaast meldt ze in dezelfde post dat er "een aantal goeie mensen" meegaan en dat ze "een mooie nieuwe vestiging heeft gevonden in Heeze".

"Ik kijk enorm positief naar de toekomst en heb heel veel zin in deze nieuwe start!", aldus Eveline.

Wat de reden is om uit de directie van het familiebedrijf te stappen heeft zij niet bekendgemaakt.

Transportbedrijf Manders, opgericht in 1936, is van oudsher een familiebedrijf. De basis is gelegd door de ouders van Tinie Manders in Eindhoven, stadsdeel Tongelre. Na het overlijden van vader Manders werd het bedrijf voortgezet door moeder Manders en de kinderen en werd later door de drie zoons overgenomen.

In 1985 verhuisde het bedrijf naar Nuenen. Vanaf 1993 is Tinie Manders alleen aan het roer en al snel maakte het bedrijf een enorme groei. Het bedrijf vroeg wederom om een grotere en betere huisvesting en deze werd gevonden in Geldrop. In 1999 werd het bedrijfspand met eigen kantoren, opslagloods, wasstraat en werkplaats in gebruik genomen.

Naast het transport werd Tinie Manders B.V., sinds maart 2021 Manders Transport & Logistics BV, ook sterk in op- en overslag en het distribueren van goederen door de Benelux en het grensgebied van Duitsland. Hierdoor kon de bouw van een tweede bedrijfshal in 2001 worden gerealiseerd.

Frank en Eveline, de zoon en jongste dochter van Tinie en Ellen Manders, maken deel uit van de directie bij Manders Transport & Logistics. De oudste dochter Simone is zelfstandig ondernemer en heeft een expeditiebedrijf. 

Bij Manders Transport en Logistics werken, volgens de Kamer van Koophandel, rond de 70 werknemers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,285
Diesel2,103

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions