Clicky

 
Transport Online - Fietser in Den Haag zwaargewond, automobilist doorgereden

Fietser in Den Haag zwaargewond, automobilist doorgereden

Fietser in Den Haag zwaargewond, automobilist doorgereden
18-06-2022 12:15 | Ongevallen | auteur Redactie

DEN HAAG - De politie is op zoek naar getuigen van een zware aanrijding in de nacht van vrijdag op zaterdag op het Veluweplein in Den Haag. Een 30-jarige fietser raakte hierbij zwaargewond. De automobilist reed na de aanrijding door en wordt verdacht van verlaten plaats ongeval, meldt de politie.

Het ongeval vond rond 02.00 uur plaats. De fietser kwam uit de richting van het Zuiderpark en de auto kwam vanuit de Soestdijksekade. Toen de fietser wilde oversteken op de kruising van de Moerweg en Soestdijksekade kwam het tot een aanrijding. Direct daarna reed de verdachte in zijn auto door in de richting van station Moerwijk. Sindsdien ontbreekt van de verdachte ieder spoor. Het slachtoffer is met zwaar letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

De verdachte reed in een klein witte auto met een zwart-witte achterzijde. Het gaat om een tweedeurs auto met geblindeerde ramen aan de achterzijde (het passagiersgedeelte).  Volgens de politie moet dit voertuig als het gevolg van de aanrijding een kapotte verlichtingsarmatuur aan de voorzijde hebben.

De politie komt graag in contact met mensen die getuigen waren van de aanrijding, het voertuig hebben zien rijden, of weten waar het voertuig nu is. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden