Clicky

 
Transport Online - Van Hooft Verkeerstechniek verkocht aan BUKO Infrasupport

Van Hooft Verkeerstechniek verkocht aan BUKO Infrasupport

Van Hooft Verkeerstechniek verkocht aan BUKO Infrasupport
17-06-2022 11:29 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

BARENDRECHT - Per 17 juni 2022 is Van Hooft Verkeerstechniek uit Ittervoort in Limburg verkocht aan branchegenoot BUKO Infrasupport. BUKO Infrasupport, marktleider in tijdelijke en spoedeisende verkeersmaatregelen, verstevigt zo haar positie in Zuidoost-Nederland waardoor zij haar opdrachtgevers in de (semi-)overheid en de grond-, weg-, en waterbouw nog beter van dienst kan zijn. Na de verkoop zal Van Hooft haar activiteiten voortzetten onder de naam BUKO Infrasupport regiovestiging Ittervoort.

Van Hooft Verkeerstechniek is de afgelopen twaalf jaar gegroeid naar een sterk lokale speler in de verhuur van tijdelijke verkeersmaatregelen in Noord-Brabant en Limburg. De lokale kennis van de medewerkers, de mooie opdrachtgevers plus de centrale ligging aan de A2 hebben de interesse gewekt van de nieuwe eigenaar. BUKO Infrasupport zal in Ittervoort haar tiende regiovestiging realiseren.

John van Hooft, oprichter en eigenaar Van Hooft Verkeerstechniek: “BUKO Infrasupport is een zeer professionele organisatie, heeft een prachtige uitstraling en is landelijk actief met ruim driehonderd medewerkers. Voor de volgende fase in de groei en ontwikkeling van Van Hooft is schaalgrootte nodig en ik ben ervan overtuigd dat onder BUKO Infrasupport ons bedrijf nieuwe kansen zal benutten om de marktpositie verder uit te bouwen.”

Robert Emmerich, algemeen directeur BUKO Infrasupport: “De overname van Van Hooft is een geweldige stap voor ons bedrijf en past naadloos in onze groeistrategie om onze positie als marktleider regionaal verder te verstevigen. Met de centrale ligging van de nieuwe regiovestiging en de nieuwe vakkundige collega’s die thuis zijn in de regio kunnen we opdrachtgevers in Zuidoost-Nederland nog beter ondersteunen bij het optimaliseren van de doorstroming en veiligheid bij tijdelijke verkeerssituaties.”

John van Hooft vult aan: “Ik ben onder de indruk van de professionaliteit, klantgerichtheid en hoge kwaliteitstandaard van BUKO Infrasupport. Dit geeft mij het volle vertrouwen dat onze opdrachtgevers en medewerkers in goede handen zijn.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden