Clicky

 
Transport Online - Girteka Fleet verandert naam in TNDM Trucking

Girteka Fleet verandert naam in TNDM Trucking

Girteka Fleet verandert naam in TNDM Trucking
16-06-2022 09:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VILNIUS - Girteka Fleet transformeert haar merk en zal voortaan bekend staan ​​als TNDM Trucking. Volgens Girteka omdat de nieuwe naam en visuele identiteit de waardepropositie van het unieke, toegewijde bedrijfsmodel voor vrachtwagens beter zullen weerspiegelen.

De naam TNDM Trucking drukt de merkbelofte van Girteka uit om samen met haar klanten te werken aan groei, zodat ze zich kunnen concentreren op hun bedrijf, terwijl het Litouwse bedrijf een stabiele capaciteit van vrachtwagens en opleggers blijft aanbieden. Ondertussen legt het nieuwe logo van het bedrijf ook de nadruk op samenwerken, aangezien de letters T en N verbonden zijn met een navigatiemarkering die over een symbolische weg rijdt, die een gezamenlijke richting en een gezamenlijk doel vertegenwoordigt dat zowel TNDM Trucking als haar klanten onderweg zijn.

“De pandemie en de gebeurtenissen die daarop volgden, hebben de wegtransportsector veranderd zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Het lijdt geen twijfel dat we moesten samenwerken om de storm te doorstaan”, zegt Sigitas Meilūnas, de Chief Operating Officer (COO) bij TNDM Trucking. "We wisten dat meer focussen op de ervaring van onze klanten onze eerste prioriteit zou zijn in de toekomst, wat alleen maar werd bevestigd door onze gesprekken met onze klanten", vervolgde Meilūnas.

Een ander kenmerk dat herkenbaar is aan het nieuwe logo, is de veranderde positionering binnen de Girteka Group, namelijk het worden van een Responsible Logistics-bedrijf.

“Toen we naar de fundamenten van TNDM Trucking keken, realiseerden we ons dat we verantwoordelijk zijn jegens onze vijf belanghebbenden, waaronder onze klanten, collega's, gemeenschap, aandeelhouders en partners, om meer kostenbewust te zijn, samen een betekenisvolle impact te hebben, door te gaan met winstgevende groei, en zorgen voor duurzame samenwerkingen en wederzijds voordeel, zodat we de voor de hand liggende eerste keuze blijven voor al onze belanghebbenden”, aldus de COO.

Toch blijft het bedrijf, zoals de executive opmerkte, een onafhankelijke entiteit binnen de Girteka Group, waardoor TNDM Trucking zich kan blijven concentreren op de ervaring van zijn eigen klanten, terwijl het de expertise van de groep blijft kanaliseren. "Uiteindelijk is het onze ambitie om onze klanten de beste truckervaring te bieden met tijdige updates, één aanspreekpunt, proactieve updates en 24/7 probleemoplossing", besluit Meilūnas.

Ondertussen voegde Simonas Bartkus, hoofd Marketing en Communicatie bij Girteka Group eraan toe dat de groep graag een nieuw merk introduceert in de Girteka-familieportfolio. "Met de unieke waardepropositie van TNDM Trucking, die toewijding en maximale synergie vertegenwoordigt tijdens het werken als een extern vrachtwagenteam, en de waarden die worden gedeeld met Girteka Group, ziet de toekomst van het toegewijde transportbedrijf er rooskleurig uit", aldus Bartkus.

TNDM Trucking is een bedrijf dat in 2016 is opgericht en in de loop van zijn geschiedenis stabiel is gegroeid met de modernste vrachtwagens en trailers die op de markt zijn, met meer dan 700 toegewijde vrachtwagens in haar vloot. Het transportbedrijf biedt retourtransportdiensten voor verladers en expediteurs, waardoor haar klanten een vrachtwagen en een chauffeur kunnen huren, met de optie om de opleggers en vrachtwagens van een merk te voorzien om hun bedrijf te blijven vertegenwoordigen op de weg. Met focus op duurzaamheid, continue chauffeurstraining en het verbeteren van operationele procedures, zal TNDM Trucking de basis leggen om de activiteiten van haar klanten te laten groeien en zich te concentreren op succes op de lange termijn.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden