Clicky

 
Transport Online - Chauffeurs Moto GP organiseren bijzonder konvooi voor zieke en/of gehandicapte kinderen

Chauffeurs Moto GP organiseren bijzonder konvooi voor zieke en/of gehandicapte kinderen

Chauffeurs Moto GP organiseren bijzonder konvooi voor zieke en/of gehandicapte kinderen
16-06-2022 10:50 | Overig | auteur Redactie | Esther van der Wal

EMMEN/ASSEN - Onder de vrachtwagenchauffeurs van de Moto GP Paddock is op de werkvloer spontaan een evenement tot stand gekomen. Op 20 juni rijden zij van een race in Duitsland naar de volgende race, de TT in Assen, die op 24 t/m 26 juni plaats zal vinden. Onder de chauffeurs ontstond het idee om een konvooi te organiseren voor kinderen die ziek of gehandicapt zijn.

En dat is gelukt. Inmiddels heeft de organisaties meer dan vijftig vrachtwagens met trailers beschikbaar voor het evenement. De chauffeurs organiseren het konvooi in samenwerking met de stichting Happysmile uit Emmen.

Het is de bedoeling dat de kinderen mee mogen rijden in de trucks vanaf Emmen naar het TT-circuit in Assen. Alles is door de organisatie tot in de puntjes verzorgd en dit gaat een prachtig, en waarschijnlijk eenmalig, evenement worden.

John Norda, van Yamaha, laat de redactie weten dat er op 20 juni nog bijrijdersstoelen vrij zijn voor een aantal kinderen die dit graag mee zouden willen maken. Heeft u een kind(je) of kent u een kind(je) dat het op dit moment zwaar heeft en het geweldig zou vinden eens mee te rijden in zo'n stoere race truck dan kunt u deze voor het konvooi opgeven via de Stichting Happysmile: www.stichtinghappysmile.com

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden