Raben biedt nieuwe diensten aan tussen Tsjechië, Oostenrijk en Hongarije

Raben biedt nieuwe diensten aan tussen Tsjechië, Oostenrijk en Hongarije
13-04-2011 10:27 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
De Centraal en Oost-Europese landen van Raben hebben aangetoond, dat er groot potentieel is. Vanaf 1 april jl. zijn er dan ook nieuwe, regelmatige exportdiensten gestart tussen Tsjechië en Oostenrijk. Tevens zijn er nu dagelijkse verbindingen naar Hongarije.

De nieuwe lijndienst naar Oostenrijk geeft onze, Tsjechische klanten de mogelijkheid groupage-zendingen te versturen, die binnen 48 uur worden afgeleverd. Bedrijven die in de regio South Moravia actief zijn en die vaak nauw samenwerken met de buren in Oostenrijk profiteren zelfs van een nog kortere doorlooptijd; binnen 24 uur. De nieuwe verbinding zal een stimulans zijn voor bedrijven uit deze regio. Raben kan deze nieuwe diensten aanbieden door de samenwerking met een partner, die een cross-dock heeft in het centrum van Oostenrijk - in Wenen.

De andere wijziging is de toegenomen frequentie van het vervoer tussen Tsjechië en Hongarije. Voorheen was dit 2 à 3 keer per week. Nu hebben wij een dagelijkse verbinding, welke groupagediensten aanbiedt met een levertijd binnen 48 uur.Onze klanten kunnen hun goederen verzenden ongeacht de dag van de week en hierdoor kunnen zij veel flexibeler reageren op de behoeften van hun klanten. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van het oorspronkelijke leveringscertificaat van ontvangst, het rembourssysteem of het innen bij aflevering op het eindpunt.

"Het was de grote vraag van onze klanten, die ervoor heeft gezorgd, dat deze lijnen operationeel zijn geworden. De lijst met landen waar wij binnen 48 uur kunnen leveren, is dus uitgebreid met Oostenrijk en Hongarije. Tot nu toe was dit alleen mogelijk voor Duitsland, Slowakije en Polen", zegt Jakub Trnka, Managing Director van Raben Logistics Czech en hij voegt toe: "Wij verzorgen vervoer voor een grote verscheidenheid aan goederen inclusief ADR. Ik ben ervan overtuigd, dat de nieuwe diensten op prijs worden gesteld door onze bestaande klanten en het ons ook zal helpen bij het werven van nieuwe klanten."

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier