Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur en bijrijder krijgen schrik van hun leven als er ineens slang aan buitenspiegel blijkt te hangen [+foto]

Vrachtwagenchauffeur en bijrijder krijgen schrik van hun leven als er ineens slang aan buitenspiegel blijkt te hangen

Vrachtwagenchauffeur en bijrijder krijgen schrik van hun leven als er ineens slang aan buitenspiegel blijkt te hangen [+foto]
14-06-2022 13:45 | Opmerkelijk | auteur Redactie | Esther van der Wal

HEIDESHEIM - Een vrachtwagenchauffeur en zijn bijrijder waren nogal verbaasd toen ze bij het sluiten van het raam aan de bijrijderskant plotseling een circa 1,5 meter lange bruine slang zagen hangen, die vastzat in het bovenste gedeelte van het raam en nu buiten het raam hing.

Ondanks de enorme schrik slaagde de chauffeur erin om te stoppen op de parkeerplaats Heidenfahrt Süd aan de Duitse A60 en de politie te waarschuwen.

Na controle van de slang kon hij op basis van zijn uiterlijke kenmerken duidelijk als ongevaarlijk worden geïdentificeerd en konden de dierenarten uit Ingelheim hem uit zijn hachelijke situatie bevrijden.

Helaas moest echter worden vastgesteld dat alle reddingsmaatregelen voor de slang uiteindelijk te laat kwamen, het beestje overleefde het hachelijke avontuur niet.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden