Clicky

 
Transport Online - DB Schenker breidt verder uit met luchtvrachtvestiging in Eindhoven

DB Schenker breidt verder uit met luchtvrachtvestiging in Eindhoven

DB Schenker breidt verder uit met luchtvrachtvestiging in Eindhoven
14-06-2022 10:19 | Luchtvracht | auteur Redactie | Esther van der Wal

EINDHOVEN - Op woensdag 8 juni vond de officiële opening van een nieuwe luchtvrachtvestiging van DB Schenker in Eindhoven plaats. De crossdockoperatie is gericht op het behandelen van goederen uit de hightech- en semiconductorbranche. De vestiging is strategisch gelegen in de Benelux met goede aansluitingen naar de luchthavens Brussel, Maastricht, Frankfurt, Amsterdam en Luxemburg.

Paul Schreiber, Vice President Air Freight Benelux bij DB Schenker: “De uitbreiding van onze luchtvrachtservices vormt met de opening van dit moderne nieuwe pand een volgende stap in strategische partnerschappen met onze klanten. Onze Eindhoven-vestiging biedt alle mogelijkheden om efficiënt aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen en samen met hen toekomstgericht nieuwe activiteiten te ontwikkelen. Het is onze kracht dat wij klantspecifieke eisen snel kunnen inpassen in onze processen.”

Het multifunctionele, energie-efficiënte en gasloze pand is TAPA-A gecertificeerd en voldoet aan alle huidige duurzaamheidseisen. Het warehouse beslaat een oppervlakte van 4.800 m2 . Met een ervaren team van allroundmedewerkers worden specialistische luchtvrachtservices uitgevoerd voor klanten uit de hightechsector.

Foto's

  • J.Roeland
    ROS
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden