Clicky

 
Transport Online - Dode en zes gewonden bij aanrijding vrachtwagens en auto op Duitse A6 [+foto's]

Dode en zes gewonden bij aanrijding vrachtwagens en auto op Duitse A6

Dode en zes gewonden bij aanrijding vrachtwagens en auto op Duitse A6 [+foto's]
13-06-2022 14:49 | Ongevallen | auteur Redactie

SCHNELLDORF -  Maandagochtend rond 05:00 uur vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de A6 bij Schnelldorf (district Ansbach). Bij het ongeval kwam een ​​man om het leven, zes andere personen raakten zwaargewond.

Rond 05:00 uur reed een 57-jarige vrachtwagenchauffeur met zijn bijrijder over de A6 richting Neurenberg.  Door nog onbekende oorzaak kwam hij met zijn vrachtwagen tegen een wegafzetting van wegwerkzaamheden, brak door de metalen afzetting en belandde zo in het tegemoetkomende verkeer.

Daar kwam hij in aanrijding met een tegemoetkomende auto, waarin drie personen zaten, waarna hij frontaal op een tegemoetkomende vrachtwagen botste.

De 50-jarige bestuurder van de Mercedes raakte bij het ongeval zo zwaargewond dat hij op de plaats van het ongeval overleed. Zijn 47-jarige passagier en het kind in de auto liepen ernstige verwondingen op en werden met een traumaheli naar een ziekenhuis gebracht.

De 42-jarige chauffeur van de aangereden vrachtwagen zat bekneld in zijn cabine en moest met zwaar materieel uit het voertuig worden gehaald. De chauffeurs van beide vrachtwagens en hun bijrijders werden zwaargewond naar nabijgelegen ziekenhuizen gebracht.

De A6 is voor de duur van de reddingsmaatregelen in beide richtingen nog steeds afgesloten voor verkeer in beide richtingen op de plaats van het ongeval. Het verkeer wordt omgeleid bij de knooppunten Crailsheim en Schnelldorf.

Een groot aantal hulpdiensten van de omliggende brandweer, de reddingsdienst, spoedartsen, een reddings- en politiehelikopter en hulpverleners waren ter plaatse. De Inspectie Verkeerspolitie Ansbach is een nader onderzoek gestart. Om duidelijkheid te krijgen over het ongeval is in opdracht van het parket een deskundige ingeschakeld.

Het ongeval zocht voor grote verkeersproblemen op de A6 en in de omgeving.

Voor foto's van het ongeval klikt u hier!

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden