Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur schiet hoogbejaard echtpaar te hulp en voorkomt straatroof

Vrachtwagenchauffeur schiet hoogbejaard echtpaar te hulp en voorkomt straatroof

Vrachtwagenchauffeur schiet hoogbejaard echtpaar te hulp en voorkomt straatroof
13-06-2022 14:10 | Criminaliteit | auteur Redactie

BREDA/OOSTERHOUT - Snel ingrijpen van een vrachtwagenchauffeur voorkwam vrijdagmiddag dat een hoogbejaard echtpaar van hun sieraden werd beroofd. In Oosterhout werd een 85-jarige vrouw wel door dit dievengilde bestolen van een halsketting.

Het bejaarde echtpaar van 89 en 91 jaar oud liep vrijdag rond 14.00 uur, ondersteund door hun rollators, op de Concordiastraat in Breda. Daar worden zij aangesproken door een man die zegt dat hun kleding vies is. Direct begint hij dit kennelijk schoon te maken, maar de vrouw merkt al snel dat de man daarbij probeert haar halsketting te stelen. Een 28-jarige vrachtwagenchauffeur die zijn vrachtwagen staat te lossen merkt het tafereel op en schiet het echtpaar te hulp. Ook een tweede getuige biedt dan zijn hulp aan en samen proberen ze de straatrover vast te houden. Die weet echter te ontkomen.

In Oosterhout lukt het dit dievengilde wel om buit te maken. Op de Ridderstraat gooit een man een vloeistof op de kleding van een 85-jarige vrouw en begint direct verontschuldigend met het schoonmaken van haar kleding. De vrouw voelt zich hier niet prettig bij en loopt door. Dan merkt ze dat één van haar halssieraden verdwenen is. Dat gebeurde vrijdag kort na 14 uur.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden