Clicky


Onwel geworden meisje Kaatsheuvel niet gedrogeerd

Onwel geworden meisje Kaatsheuvel niet gedrogeerd
10-06-2022 15:53 | Binnenland | auteur Redactie

KAATSHEUVEL - Na uitgebreid onderzoek heeft de politie geen aanwijzingen gevonden dat een jonge vrouw onlangs het slachtoffer is geworden van ‘Needle Spiking’. Needle spiking is het prikken van een slachtoffer met een injectienaald, al dan niet gevuld met een verdovende drug.

De politie startte zaterdagavond 21 mei een onderzoek, nadat een 17-jarige vrouw onwel was geworden op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Ambulancepersoneel bracht de vrouw naar het ziekenhuis voor onderzoek.

Niet alleen artsen in het ziekenhuis, maar ook specialisten van de forensische opsporing, hebben vervolgens onderzoek gedaan naar de reden van de onwel wording. Voor het politieonderzoek hebben de forensisch politiemedewerkers de medische gegevens van het ziekenhuis en de EHBO gevorderd. Om vast te kunnen stellen of de vrouw gedrogeerd was, onderzocht het NFI vervolgens haar bloed.

Naar aanleiding van de verschillende onderzoeken kon de politie de vrouw gerust stellen dat er niets in het bloed was aangetroffen en dat er geen aanwijzingen gevonden zijn dat er een vloeistof is ingebracht. Het politieonderzoek is afgerond.