Clicky

 
Transport Online - Stelen van vrachtwagen jammerlijk mislukt [+foto]

Stelen van vrachtwagen jammerlijk mislukt

Stelen van vrachtwagen jammerlijk mislukt [+foto]
10-06-2022 14:17 | Criminaliteit | auteur Redactie | Esther van der Wal

HOYERHAGEN - Twee tot nu toe onbekende daders in het Duitse Hoyerhagen hadden van tevoren zo'n verloop van hun diefstal van een vrachtwagen waarschijnlijk niet bedacht. Vrijdagochtend rond 00:40 uur drongen zij een bedrijf binnen en hebben de sleutels van de vrachtwagen weten te bemachtigen.

Eén van de twee daders startte het voertuig en probeerde er mee van het terrein af te rijden. Hij kwam echter in aanrijding met nog minstens een trekker, meerdere trailers, opgeslagen bouwmaterialen en een deel van een muur, toen de rit abrupt eindigde. De dief kwam vast te zitten in een nauwe doorgang. Vervolgens liet hij de vrachtwagen met draaiende motor achter en vluchtte in onbekende richting het bedrijfsterrein af.

Het hele incident werd vastgelegd door een bewakingscamera.

De directeur ontdekte de schade toen hij 's ochtends het bedrijfsterrein opreed. Hij belde toen meteen de politie. Het schadebedrag wordt momenteel geschat op minimaal 50.000 euro.

De Duitse politie is een onderzoek gestart. Getuigen die informatie kunnen geven over de poging tot diefstal van het voertuig worden verzocht te bellen naar de Duitse politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden