Clicky


Kopen Zonder Kijken weet weer meer dan miljoen kijkers te trekken

Kopen Zonder Kijken weet weer meer dan miljoen kijkers te trekken
07-06-2022 08:47 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Het programma Kopen Zonder Kijken heeft weer meer dan een miljoen kijkers getrokken. In totaal keken 1,4 miljoen mensen maandag naar het woonprogramma, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). Daarmee komt Kopen Zonder Kijken, dat wordt uitgezonden op RTL 4, op plek 2 in de top van best bekeken programma's van de dag.

Vorige week zagen 1,7 miljoen mensen het programma en de week daarvoor 1,3 miljoen. In het programma, gepresenteerd door Martijn Krabbé, geven woningzoekenden de aankoop van hun huis volledig uit handen. In de vierde aflevering van het seizoen stond de zoektocht van Volcmar en Marlies centraal. Het stel heeft een samengesteld gezin dat bestaat uit twee tweelingen en een dochter. Het gezin was op zoek naar een huis met meer ruimte.

Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 werd door 1,8 miljoen mensen gezien en komt daarmee op plek 1 in de kijkcijferlijst. Het Half Acht Nieuws op RTL 4 komt op plek 3 met 1,3 miljoen kijkers. Het best bekeken SBS6-programma van de avond was de talkshow Vandaag Inside, dat met 831.000 kijkers op plek 8 staat.

Kopen Zonder Kijken trekt al seizoenen lang een miljoenenpubliek. Bob Sikkes, de bekende aannemer uit het programma Kopen zonder Kijken, zei eerder bij RTL Boulevard dat "de echtheid" de reden voor het succes is. "Je voelt dat het allemaal echt is. Je wordt nergens belazerd."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions