Clicky

 
Transport Online - Onderzoek in woning verdachte zaak Gino nog gaande

Onderzoek in woning verdachte zaak Gino nog gaande

Onderzoek in woning verdachte zaak Gino nog gaande
06-06-2022 16:54 | Misdaad | auteur ANP

GELEEN - De politie is ook maandag nog bezig met een onderzoek in het appartement in Geleen, waar de verdachte van betrokkenheid bij de dood van de 9-jarige Gino woonde. Ook een officier van justitie bezocht maandagmiddag de woning waar de forensische recherche in witte pakken onderzoek doet.

De omgeving van het appartementencomplex is met zwart zeil omheind en afgezet. Rechercheurs in witte pakken lopen af en aan de woning in. Ook wordt een speurhond in en rond de woning ingezet. Een woordvoerster van de politie kon maandagmiddag niets zeggen over het onderzoek.

Een buurman van de verdachte zegt hem nauwelijks te kennen. "Ik heb hem het afgelopen jaar misschien twee keer even gezien", zei hij.

Het jongetje werd zaterdagochtend dood gevonden achter een uitgebrande woning op een steenworp afstand van het appartement waar de verdachte woonde. Gino werd woensdagavond voor het laatst gezien op een trapveldje in Kerkrade. Hij logeerde in die stad bij een oudere zus, omdat zijn moeder in Maastricht ziek is en niet voor de jongen kon zorgen.

Na zijn vermissing gingen honderden mensen in Kerkrade en Landgraaf op zoek naar de jongen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,065
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden